top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Business Meeting

EGÉSZSÉGÜGYI VONATKOZÁSÚ PÁLYÁZATOK ELŐKÉSZÍTÉSE ÉS MENEDZSELÉSE

A Med-Econ Humán Szolgáltató Kft. fő üzletága az egészségügyi szolgáltatók Széchenyi 2020 program operatív projektjeiben való részvétel, a pályázatfigyeléstől a projekt szakmai támogatásán keresztül, a szükséges tanulmányok elkészítéséig. Egészségügyi infrastruktúra, eszköz, humánerőforrás, módszertani szervezet-fejlesztésekre vonatkozó pályázatok és pilotok szakmai és projektmenedzsmenti feladatainak ellátása a háziorvosi alapellátástól (praxisközösségi pályázatok) a progresszivitási szintek teljes vertikumában.

EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PIAC ELEMZÉSEI, EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZER-ELEMZÉSEK, VALAMINT KUTATÁS-FEJLESZTÉS

A társaság profiljába tartozik továbbá a hazai kötelező és magán egészségbiztosítási piac működésének, szolgáltatási tartalmának elemzése, egészségbiztosítási termékek fejlesztése. Cégünk az elmúlt években számos egészségipari témájú K+F pályázat előkészítésében és megvalósításában is részt vett már.

Market Analysis
Image by Scott Graham

STRATÉGIAI ÉS PROJEKTMENEDZSMENT, ÜZLETI TERVEK KÉSZÍTÉSE

Az ügyfeleink által felkért projektek elindítása, tervezése, végrehajtása, illetve menedzselése, melyhez szorosan kapcsolódik a projektek pénzügyi tervezése, és az üzleti terv elkészítése. Egészségügyi szervezetek részére nyújtott stratégiai tanácsadás, amely magába foglalja a stratégiaírást, elemzések és tanulmányok elkészítését, hazai és uniós pályázatokon való részvétellel kapcsolatos tanácsadást, valamint stratégiai cél,- és feladattérkép és ütemterv elkészítését.

EGÉSZSÉGÜGYI TECHNOLÓGIÁK ÉRTÉKELÉSE (HTA)

A HTA a technológiákat eredményesség, hatékonyság, költséghatékonyság, gazdasági és társadalmi következmények szempontjából értékelő eljárások összessége. Az egészségügyi technológia értékelés főbb
elemei: betegségteher, klinikai vizsgálatok eredményei, egészségnyereség, költséghatékonyság, költségvetési
hatás, népegészségügyi szükséglet. Cégünk főként új orvosi eszközök és eljárások (medical devices) értékelésével foglalkozik.

Graphs
Business Consultation

SZOLGÁLTATÁSI PROFILOK FEJLESZTÉSE, KAPCSOLÓDÓ SZAKMAI KONCEPCIÓK KIDOLGOZÁSA

Az egészségügyi intézmények és intézményi, szolgáltatási szövetségek részére szolgáltatási profilok fejlesztésének keretében elvégezzük a kapacitástervezést, a szükséglet és forgalom elemzését, szabályozási terveket elkészítését, középtávú stratégiák és üzleti tervek összeállítását.

EGÉSZSÉGTURISZTIKAI ÉS GYÓGYTURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSOK ELEMZÉSE

Egészségturizmus trendek elemzése, gyógyturisztikai szolgáltatási piac felmérése, üzletági tervek készítése.

Analyzing Data
Anchor 1

Elérhetőségek

Budapest Kiss József u. 16
Verőce Meredek u. 2

+36 20 935 3386 

Adószám: 13784407-2-13

Nyitvartartás

Hétfő-Péntek: 8:00-18:00
Szombat: 9:00-15:00
Vasárnap: Zárva

Kövesse munkánkat a facebookon 

bottom of page